Hem

 

 

En sadistisk 'lek'
En 'lek' som går ut på att förstöra för/förgöra människor

Såg av ren händelse att någon troligtvis hackat sidan patermeduza.bloggsida.se Många av inläggen går dock att läsa Här Inlägget, som denna sida länkade till, En titt in i psykopatens vidriga psyke går att läsa Här Finns även citerat HÄR

Hela livet är en 'lek' för psykopater, en sadistisk 'lek' som går ut på att förstöra andra människor.. De styr (tar makt och kontroll från sitt/sina "offer") bl.a., genom att hos sina "offer", spela på deras känslor, däribland inviga en känsla av hopplöshet och rädsla. Deras ondska döljer de genom att framstå som normala (allt är ett skådespel). Se bl.a., dold aggressivitet Här och Här

"Det kränkande och kontrollerande beteendet motiveras av en känsla av att vara berättigad till att behandla andra som han/hon behagar och ett krav på underkastelse. Underkastelse ger dem en känsla av spänning och överlägsenhet. De njuter av, vad de anser vara en lek, nämligen att förstöra för andra människor. Det ser på den ("leken") som något roligt".
A Game of Destroying People Här

Du kan inte frigöra dig om du inte förstår mekanismerna som håller dig kvar

"Do you think you can’t leave your abusive partner? Do you feel hopeless when you return to a relationship filled with pain? Or, do you dwell on your toxic ex and struggle to stay away? Then you may be caught in a carefully crafted trauma bond—but you don’t need to be Houdini to escape."
WHAT ABUSERS HOPE WE NEVER LEARN ABOUT TRAUMA BONDING Här

En sådan mekanism är traumabindning - på svenska - se bl.a.,
Stockholm Syndromet
Här

Du skall absolut INTE skämmas över att ha blivit manipulerad, lurad och bedragen!
All skam och skuld tillhör psykopaten, en individ som saknar ett samvete.

En kvinnas berättelse; "Jag bestämde mig för att inte skämmas" (April 6, 2016) Här

Om du blivit "mobbad" i skolan, på arbetsplatsen, i ditt hem eller blivit utsatt för psykopatens perversa våld någon annanstans så skall du aldrig skämmas, ALL skam och skuld tillhör "mobbaren"/psykopaten något denne gör allt i sin makt för att projisera på dig för att på så sätt slippa ta ansvar för sitt handlande. Med tiden förstår de flesta som trodde på psykopatens lögner att de blivit lurade och bedragna.

Vare sig du blivit "mobbad" i skolan eller på på din arbetsplats, blivit inlurad i en intim relation, har/haft en förälder med störningen eller stött på den här typen av individ någon annan stans så bör du veta att psykopaten, i grunden skiljer sig markant från resten av mänskligheten, de saknar ett samvete.

Psykopater saknar allt som vi kallar för mänskligt, det finns inget där och alla uppvisade känslor är fejkade. De är 'skådespelare' vilka spelar på andra människors känslor i syfte att främja sig själv, på alla tänkbara sätt, en egoist och sadist ut i fingerspetsarna som lämnar ett spår av förstörelse bakom sig, var än individen befinner sig, ung som gammal.

Psykopatens 'lek' går ut på att skada andra människor, känslomässigt (på alla sätt och vis), psykologiskt (på alla sätt och vis) och ekonomiskt (på alla sätt och vis) och allt för nöjets och egen vinnings skull. Du har allt att vinna genom att informera dig själv om dessa mycket gravt störda individer . (Se bl.a., Forskning Här)

Försöker någon att sänka din självkänsla? Försöker någon förmå dig och/eller tvinga dig till att begå omoraliska handlingar? Spelar någon "Tyck synd om mig" Ja, då har du med en psykopat att göra

(April 13, 2016)

 

 

 

 

Upp (till toppen)

 

 

Innehållet på dessa sidor är skyddat under internationell copyright lag och får inte kopieras eller reproduceras i någon form utan skriftlig tillåtelse från; EVAH.org Materialet är enbart i informationssyfte och skall inte användas som medicinskt underlag. © 2003-2016